Medex plastische neurolifting

Een doorbraak in huidverzorging. Plastische Neurolifting Behandeling by Medex

Nu bij Schoonheidssalon Ingrid: Eén effectieve anti-ageing behandeling van 10 weldadige stappen die inwerken op het neurosysteem en zo de huid een perfecte verjongingskuur geven.

€155,00

Plastische Neurolifting Behandeling 

by Medex

Fase voorbereiding

Voordat de eerste fase begint, worden eerst warme compressen aagebracht op uw decolleté

en gelaat, deze compressen zijn verrijkt met Essential Complex Bath Oil.

Fase 1

Reinigen

Lait Exfoliante is een zachte reinigingsmelk met kleine korrels, die zorgen voor een licht peelend effect, waardoor dode huidcellen worden verwijderd. Deze lait bevat waardevolle werkstoffen zoals Calendula Officinalis en de etherische olie Cananga Odorata die ook verantwoordelijk is voor de aangename geur. 

Met rotaties en effleurages wordt Lait Exfoliante ingewerkt en vervolgens met warme compressen verwijderd. Voor het verwijderen wordt een speciaal scrubsponsje gebruikt.

Fase 2

Peeling

Fruit Acid Peel Mask is een echte peeling, want dit masker heeft een peelende werking op de hoornlaag en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen in de epidermis; Fruit Acid Peel Mask heeft door de L-Lactic Acid tevens een gunstig effect op de hyperpigmentatie van de huid.

Fruit Acid Peel Mask wordt aangebracht in een dun laagje en blijft 3 minuten op uw gelaat om in te werken. Dit wordt vervolgens verwijderd met warme compressen, waarna uw gelaat wordt drooggemaakt, zodat het klaar is voor de volgende fase.

Fase 3

Ampullen

Ampoules Hyaluron van Josephine van Steinborg Een halve Ampul Hyaluronzuur wordt verdeeld over uw hele gelaat en hals. Vervolgens wordt dit met een royale hoeveelheid Gel de Liposome lichtjes ingemasseerd. Met het Ultrasoonapparaat worden de werkstoffen daarna gedurende 8 minuten insluisd.

Fase 4

Oogcontourbehandeling

Iso Imuun Gel Liquid wordt aangebracht rond de ogen tot de wimpers en vervolgens een dun laagje Hydermios Eye & Neck Cream. Hierover wordt - ook tot de wimpers onder en boven - een laagje Face lift Mask aangebracht. Dit wordt door uw schoonheidsspecialiste ingemasseerd.

Fase 5

Masker

Acti-Collagen Mask wordt aangebracht op het gelaat en vervolgens 10 minuten ingesluisd met Ultrasoon, ook het gebied rond de ogen wordt behandeld.

Fase 6

Neuropeptide ampullen

Ampoules Neuropeptide van Quintenstein

Opnieuw wordt een warm compres op het gelaat aangebracht. Een halve Ampul Neuropeptide wordt over het hele gelaat + hals verdeeld en met tapotements ingewerkt. Hierover verdeelt uw schoonheidsspecialist het collageen zoals ook aanwezig in het Acti-Collagen Mask.

Fase 7

Masker

Toscana Thermo Masque 

Een warmwordend modellerend masker met mineralen, zorgt voor optimale opname van de werkstoffen uit fase 6.

Fase 8

Afsluiten

Aqua Rosa Special

Na verwijdering van het masker wordt met een wattenschijfje Aqua Rosaverdeeld over uw gelaat.

Fase 9

Nabehandeling

Enkele druppels Ampoules Hyaluron worden aangebracht en waarna de behandeling afgesloten wordt met de heerlijke ontspannende Beau Relax.

Wanneer u bij deze behandeling een of meerdere van bovenstaande producten aanschaft, dan wordt hierop 10% korting gegeven!

Voor optimaal resultaat van de Plastische Neurolifting Behandeling is het noodzakelijk thuis
de behandeling voort te zetten door dagelijks gebruik van onderstaande producten: