Medex complexe behandeling

Duur van deze behandeling 75-90 min. 
Incl. Epileren van de wenkbrauwen met pincet of hars en gezichtsmassage.

Kan ook met harsen op het gelaat of verven wimpers of wenkbrauwen erbij.

Deze behandeling kan ook aangepast worden tot een seizoensbehandeling. De samenstelling van de behandeling is dan anders. Hier kan de schoonheidsspecialiste u over informeren.

Fase 1

Bio Soft Peeling Fase
In deze fase wordt de huid

  • Intensief gereinigd
  • Gestoomd
  • Ontvankelijk gemaakt voor de werkzame stoffen.

Fase 2

Diagnose
De specialist bepaalt de identiteit van uw huid. U bespreekt wat u wilt en verwacht; de specialist beoordeelt of dat mogelijk is en samen met u wordt dan het behandelingsprogramma vastgesteld.

Fase 3

Intensief Fase
Hier “werkt”de specialist een intensieve werkstof “in” (vaak een ampul) over het hele gelaat inclusief uw hals, schouders en decolleté.
 

Fase 4

Massage 
De intensieve werkstof van FASE 3 wordt bij gelaat, hals, schouders en decolleté met een op uw huid afgestemde massageolie “ingemasseerd”.

Fase 5

Specifiek Fase
Hier gebruikt de specialist een crème die een aanvulling is op FASE 3. Ook deze is gericht op uw totale huid zoals droog, zwak of overgevoelig.

Fase 6

Detail/ Repair
Hier richt uw specialist zich op detailproblemen als rimpels, littekentjes, verzwakte huid, etc.

Fase 7

Masker 
Deze fase heeft een dubbele functie, naast het gerichte effect van een masker, zijn MEDEX maskers bedoeld om de werkstoffen die in de vorige fases zijn gebruikt nog intensiever in te laten werken.

Fase 8

Herstel PH met lotion 
De behandeling loopt nu op zijn eind, derhalve zal uw specialist er nu voor zorgen dat uw huid weer minder ontvankelijk wordt en zo z’n beschermende functie weer verkrijgt.

Fase 9

Afsluiten
D.m.v. aanbrengen van de voor uw huidtype noodzakelijke beschermende dagcrème en eventueel een lichte make-up wordt de behandeling afgesloten.

Fase 10

Overlegfase 
Hier krijgt u adviezen van uw specialist wat u zelf thuis moet doen om het resultaat te behouden.

75 tot 90 minuten