Huidverbeterende behandeling Emmeloord

Behandeling opgebouwd zoals de Medex Complexe behandeling, echter tijdens deze luxueuze
behandeling wordt er gebruik gemaakt van een speciaal instituut masker, zoals het Masque Membraneux,
het Venezia Modelling Mask of het Toscana Thermo Masque.
Inclusief harsen van de bovenlip en verfen van de wimpers of de wenkbrauwen.

MASQUE MEMBRANEUX 

is een collageen vliesmasker met vitamine E en werkt regenererend op de verslapte huid. De huid bevat twee soorten vezels die de elasticiteit, rekbaarheid en strakheid van de huid bepalen: collagene en elastische vezels. De elastische vezels bepalen de elasticiteit en rekbaarheid van de huid, de collagene vezels bepalen de stevigheid, ofwel de strakheid. Het collageen in het Masque Membraneux kan wedijveren met het eigen huidcollageen en wordt daardoor zeer goed door de huid opgenomen. Vitamine E werkt als anti-oxidant en kan diep in de huid doordringen. Bovendien stimuleert Vitamine E de doorbloeding, waardoor de werkstoffen nog beter kunnen worden opgenomen. Na gebruik van het Masque Membraneux is uw huid zichtbaar steviger en strakker.

VENEZIA MODELLING MASK 

is een peel off masker dat wordt gebruikt als medium voor werkzame componenten, zoals ampullen, actiefcrèmes of andere maskers. Het masker blijft elastisch en soepel en vormt een 'rubberachtige' substantie met plastische, elastische eigenschappen. Na het verwijderen van het masker ontstaat een heerlijk verkoelend en modellerend effect dat de gelaatscontouren verstevigt. Dit masker is zelfs voor de allergevoeligste huidtypen geschikt.

TOSCANA THERMO MASK 

is een modellerend mineraal thermo masker (het masker wordt hard, net als gips). Door de speciale mineralen zorgt het masker voor een intensieve warmteontwikkeling (tot ongeveer 42 gr!). Doordat het masker stolt en de poriën door de warmte volledig geopend zijn, kunnen de eerder aangebrachte werkstoffen maar één kant op: de huid in! Uw huid krijgt door deze combinatie dan ook een ware 'boost' van noodzakelijke voedingsstoffen.
 

ACTI COLLAGEEN MASKER 

is een masker waarbij de huid tot rust komt en optmaal wordt gevoed.

Duur van deze behandeling ± 90 minuten/