“Roll-me-over”

 

Huidverjongende en -verstevigende behandeling met behulp van de Medex-dermaroller

Wat is een dermaroller?

De Medex-dermaroller is een klein apparaat dat over het gezicht wordt gerold. Het apparaat bevat 540 minuscule naaldjes, 0,2 mm tot 1 mm afhan- kelijk van welk deel van de huid behandeld wordt.

Roll-me-over voor gelaat en lichaam werkt huidverjongend en –verstevigend

Met het ouder worden, wordt het steeds belang- rijker extra behandelingstechnieken toe te passen

Werking roll-me-over microneedling:

Door het over de huid rollen met de roll- me-over dermaroller, worden honderden kleine prikjes in de huid gegeven. Daar- door wordt het opnamevermogen van de huid voor de actieve werkstoffen van “Roll-me-over“ verhoogd. Dit alles zorgt o.a. voor de versnelde aanmaak van col- lageen en elastine, wat zorgt voor meer stevigheid van de huid. Hierdoor wordt de huid weer mooi vol en glad.

Contra-indicaties:

Aangezien er kleine openingen in de huid ge- maakt worden is de behandeling niet voor ieder- een geschikt. De behandeling heeft de volgende contra-indicaties :

 • Antistollingsmiddelen
 • Dagelijks gebruik van Ascal, Aspirines of andere NSAID’s (dit kan soms enkele dagen gestaakt worden, tenzij dit is voorgeschreven door de arts, dan alleen in overleg met de arts)
 • Jonger dan 18 jaar
 • Auto-imuunaandoeningen
 • Zwangerschap of borstvoeding
 • Huidziekten zoals ernstig eczeem of psoriasis
 • Actieve herpes simplex in het te behandelen gebied
 • Instabiele diabetes
 • Orale inname van corticosteroïden zoals Prednison
 • Eén of meerdere dagen in de volle zon, voorafgaand aan de behandeling

Werking van de producten

Hyaluronzuur:

 • Is een natuurlijk bestanddeel van de huid.

 • Is een actieve waterbinder en zorgt voor een optimale vochtbalans van uw huid.

 • Zet het bindweefsel aan tot het makenvan fibroblasten (cellen die het collageen en elastine produceren). Met nieuw collageen en elastine wordt uw huid weer soepeler en elastischer

 

Meso poly-vitaminen:

 • Gaat de verdunning van de huid tegen.

 • Brengt anti-oxidanten in.

 • Stimuleert collageenvorming.

 • Brengt de microbloedsomloop van de huid weer op orde.

....

Glycolzuur:

 • Stimuleert de aanmaak van nieuwe fibroblasten.
 • Houdt de vochtbalans op peil.
 • Stoot de dode huidcellen af.

 

DMAE (dimethylaminoethanol):

 • Is een vrije radicalenvanger.
 • Verhoogt de levensduur van cellen.
 • Helpt tegen ouderdomspigmentatie.

 

Cafeïne:

 • Stimuleert de microbloedsomloop.
 • Zorgt voor een strakkere huid.
 • Geeft de huid weer een gezonde kleur.

Behandelschema Roll-me-over Face

Behandeling van het gezicht (en evt. decolleté)

De behandeling bestaat uit een kuur van vijf behandelingen (één behandeling per week). Waarbij in de verschillende weken ook verschillende combinaties van werkstoffen gebruikt worden. Het schema ziet er als volgt uit:

 

Let op: u heeft uw ‘eigen’ roller,
niemand anders wordt met ‘uw’ roller behandeld
.


  

Week 1

1 ampul DMAE + 1 ampul Mesopolyvitamins

Week 2

1 ampul Caffeine + 1 ampul Glycolic Acid + 1 ampul Hyaluronic Acid 

Week 3

1 ampul DMAE + 1 ampul Mesopolyvitamins

Week 4

1 ampul Caffeine + 1 ampul Glycolic Acid + 1 ampul Hyaluronic Acid 

Week 5

1 ampul DMAE + 1 ampul Mesopolyvitamins

 

 

 

Fase 1.

Reinigen met Lait Exfoliant
Gelaat wordt behandeld met Lait Exfoliant. Zachte milk, met licht scrubbend effect.

Fase 2.

Dieptereiniging met Deep Clean
Deep Clean, heerlijke diepreinigende wascrème met algen, geeft een fluweelzacht effect.

Fase 3.

Peeling met Bio Soft Peeling

Enzymatische peeling waarmee dode huidcellen verwijderd worden.

Fase 4.

Desinfecteren van de huid

 

 

 

Fase 7.

Afsluiting

Ter afsluiting wordt Vital Recover K Cream aangebracht. Vital Recover K is een specifieke ac- tiefcrème met Arnica, Kamille en Vita- mine A & E. De combinatie van arnica en de vitamines ondersteunt de mi- crocirculatie in de huid en helpt bij het regenereren van de huid.

Fase 5.

Roll-me-over
De schoonheidsspecialist behan- delt nu het gelaat met de derma- roller.

Fase 6.

Masker

Door de hoeveelheid prikjes in de huid is de huid nog even “open”, waar we gebruik van maken door het Acti-mask Collageen aan te brengen en 15 minu- ten te laten inwerken.

Dit post-treatment masker voor gelaat en hals zorgt ervoor dat de huid na de behandeling tot rust komt. Zorgt er te- vens voor dat de huid optimaal gehy- drateerd wordt.

Nadat het Acti-mask Collageen 15 minuten ingewerkt is, wordt het vlies verwijderd en worden de nog op het gelaat aanwezige werkstoffen inge- masseerd!

Behandelschema Roll-me-over Body

 

Behandeling van het lichaam:
(dit schema gaat uit van een paar bovenbenen)

 

De behandeling bestaat gemiddeld uit een kuur van vijf tot tien wekelijkse huidverstevigende behandelin- gen, tot het gewenste resultaat is bereikt.

Fase 1.

Peeling met Body Peeling Strong

Bij de lichaamsbehandeling kunnen we meteen beginnen met de peelingfase. Op het lichaam zit geen make-up die verwijderd hoeft te worden en het is bedekt door kleding, waardoor “vervuiling” van buiten ook niet, of minder aanwezig is. 

 

Body Peeling Strong wordt gebruikt voor het verwijderen van dode huidcellen, reinigen en daarmee ontvankelijk maken van de huid.

Fase 2.

Desinfecteren van de huid

Fase 3.

Dermaroller

De schoonheidsspecialist behandelt nu het lichaam met de dermaroller.

Fase 4.

Masker

Door de hoeveelheid prikjes in de huid is de huid nog even “open”, waar we gebruik van kunnen maken door het Venezia Modelling Mask aan te brengen en 15 minuten te laten inwerken. 

 

Dit Peel Off Masker verhoogt de opname van de nog op de huid aanwezige werkstof. Venezia Modelling Mask blijft elastisch en soepel en vormt een “rubberachtige” substantie met plastische, elastische eigenschappen. Na het verwijderen van het masker ontstaat een heerlijk verkoelend, adstringerend en modellerend effect dat de contouren verstevigt en ook geschikt is voor de allergevoeligste huidtypen. Nadat het Venezia Modelling Mask 15 minuten ingewerkt is, wordt het als een geheel verwijderd! 

 

Denk ook aan het Toscana Thermo Masque, verwarmt tot 41°C en geeft optimaal resultaat bij anti-cellulite behandeling.

Fase 5.

Afsluiting

Ter afsluiting wordt Vital Recover K Cream aangebracht. Vital Recover K is een specifieke actiefcrème met Arnica, Kamille en Vitamine A & E. De combinatie van Arnica en de vitamines ondersteunt de microcirculatie in de huid en helpt bij het regenereren van de huid.

Thuisgebruik tijdens kuurbehandeling Roll-me- over Face (voor het gelaat)

Thuis gebruikt u gedurende de behandelperiode voor het gelaat ’s morgens en ’s avonds Gelée Ro- yale Gel, met daaroverheen Vital Renew (bindweef- selcrème).

Gelée Royale Gel

ondersteunt het celmetabolisme met behulp van diverse natuurlijke componenten, waaronder - zoals de naam al zegt - het krachtige royal jelly, dat bestaat uit een gevarieerde mix van vitamines en oligo-elementen. Daarnaast zijn diverse andere honingcomponenten, zoals propolis-extract toegevoegd, waardoor deze gel geïndiceerd is voor alle gevallen, waarop de begrippen “verwaarlozing” of “verminderde conditie” van toepassing zijn. Denk aan: rimpels, grove poriën, onreine huid (naar acne neigende huid), slechte microcirculatie, wallen onder de ogen, etc. Geschikt voor alle huidtypen.

Vital Renew (Medex Bindweefselcrème)

is een onmisbaar product in de behandeling van gedegenereerd bindweefsel, en heeft een onontbeerlijke ondersteunende werking bij de vitalisering, regeneratie en versteviging van de huid. Is mede hierdoor met name geschikt voor de ouder wordende en verslapte huid. Massage met Medex Bindweefselcrème heeft een positieve, vitaliserende invloed door o.a. het stimuleren van de doorbloeding van de huid en het verstevigen van vaten in de huid. Heeft zodoende ook een positieve invloed op de gevolgen van littekens. Medex Bindweefselcrème bevat o.a. oliën van sint-janskruid en geranium, natuurlijk vitamine E en aesculus hippocastanum-extract.

Thuisgebruik tijdens kuurbehandeling
Roll-me-over Body (voor het lichaam – bovenbenen)

Thuis gebruikt u gedurende de behandelperiode voor het lichaam ’s morgens en ’s avonds Vital Renew (bindweefselcrème). Zie hierboven, voor een korte beschrijving van Vital Renew. Tip: voor extra afslankende werking gebruik thuis 2x per dag Panyco Lotion uit de Xenymphus serie.